MAKE IT SIMPLE.
BUT SIGNIFICANT

Välkommen till H2o’s Tips & Design-sida där vi hoppas kunna inspirera er kring ert nuvarande eller kommande boende nära vattnet.

Ekonomi, ekologi, teknik, hållbarhet och välbefinnande är centrala delar – i den blå tråden – som finns i allt vi gör.

Genom vår personal designer får du anpassad rådgivning och tips om allt från hur bryggan bäst utformas till förutsättningarna till vilka färger och material som är hållbara nära vattnet. I nära samarbete med arkitekter och trädgårdsdesigners får du förslag i skalenliga 3D-animationer för bästa känsla och förståelse.

Se tipsen nedan

Att renovera köket.

Köket är husets hjärta – den plats i hemmet som förtjänar mest kärlek. Här samlas vi naturligt under många av dygnets timmar, precis som våra förfäder gjorde kring elden. En värme som binder ihop familj och sällskap på flera plan.

Ett vackert kök med smarta och hållbara lösningar för såväl ergonomi till gastronomi gör matlagningen till en positiv och rolig upplevelse för alla i hemmet. Ett förstamöte med en köksarkitekt i deras showroom är en bra start, där ni får berätta och skissa upp era idéer och drömmar.

Att missa viktiga detaljer och delar kan bli både kostsamt och krångligt att ändra. Vi hjälper dig att planera det optimala köket anpassat för ditt hem och smak. För att få det rätt direkt.

Till tjänsten

Att angöra en brygga...

Behöver du råd angående att bygga brygga?

Ship

”Bara att hoppa i land!”… Genom att ta hjälp utav en av våra skräddarsydda tjänster hjälper vi dig när du vill anlägga din brygga.

Likt en van båtägare som planerar sin landstigning – planerar vi försäljningsuppdraget in i minsta detalj. Finns det förtöjningsregler att förhålla sig till? Vad bör jag tänka på i hårt väder? Om vinden vänder – ligger jag rätt. Vi hjälper dig.

waves

Vad är en personal designer?

Vår tjänst ”Personal Designer” fungerar som en personlig rådgivare när du köpt eller planerar att sälja din fastighet. Du erbjuds en unik dialog med tips hur du kan få ett vackert hem anpassat just för dig. Vår PD har direktkontakt med våra samarbetspartners.

Vi har expertrådgivning inom inredning, ljus och arkitektur som kan assistera dig vid din sälj- eller köpupplevelse. Genom att lägga till någon utav våra nya tjänster får du en skräddarsydd konsultering inom just ditt valda område och en direktkontakt med den kompetens du efterfrågar. Välkommen.

 

Personal Designer

Personal Designer

Vi fungerar som ett bollplank med att förädla livstil med design.

Inredning

Inredning

Behöver du assistans att inreda ditt hem när du säljer?

Ljusdesigner

Ljusdesigner

Få hjälp med rätt belysning för bästa välmående och funktion såväl ute som inne i ditt sjönära hem.

Trädgårdsmästare

Trädgårdsmästare

Vi hjälper dig med projektering och hantering av din trädgård.

waves
.

Hej

Är du intresserad i vår tjänst ?

Skriv kortfattat ditt behov nedan
så återkommer vi snarast med assistans.